четвер, 24 листопада 2022 р.

  Різдвяні вогні Європи  

 ЦІНА  ТУРУ - 195€ + 300 грн


22.12 - 26.12.2022

Краків (1 день) – Брно (1 день/1 ніч) – Відень (1 день) – Дрезден (1 день)  Прага (1 день, 2 ночі)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.15), Зборів (05.45);
Львівська обл.: Стрий (06.00), Золочів (06.15), Львів (07.20);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (04.20), Калуш (04.50), Долина (05.20).

Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


ОСОБЛИВОСТІ ТУРУ:

- оглядова екскурсія в кожному місті перебування;
- вдосталь вільного часу в кожному місті, щоб надихнутися Різдвяним настроєм.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

1 день (22 грудня) УКРАЇНА, КРАКІВ.
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд в Краків.
Саме Краків, давня польська столиця, уособлює собою сам дух Різдва разом з неповторною й таємничою атмосферою цього свята. З перших хвилин перебування в місті ви відчуєте казкову атмосферу, яку створюють відблиски всіх можливих кольорів та відтінків від гірлянд на вітринах крамниць та кав'ярень, різноманітної форми сніжинки на вікнах та тепло тисячі свічок по всьому місту. Усе й уся охоплює неймовірне передчуття прийдешнього дива, яке ви відчуєте під час оглядової екскурсії "Краків - різдвяна столиця"*. Ми відвідаємо дворик Королівського замку на Вавелі, прогуляємося старим містом та завершимо в самому серці Кракова, на площі Головний ринок, де розташувався славнозвісний краківський різдвяний ярмарок з численними пригощаннями, як то знаменитий гжанєц, що звеселяє та зігріває водночас. 
Вільний час після екскурсії. 
Переїзд та поселення в готель.

                                                                        
Краків: Різдвяний Ярмарок 
2 день (23 грудня) БРНО, ВІДЕНЬ.
Сніданок в готелі, виселення.
Оглядова екскурсія "Брно - місто легенд"* - ви побачите унікальний собор Петра і Павла з "неправильним" годинником, Чумну колонну, Стару ратушу з вигнутим шпилем, дізнаєтеся про місцевого дракона та колесо від возу. За красу та витонченість місцеві жителі називають своє місто другим Парижем, адже мощені вулочки та старовинні будівлі з головою занурюють в історичне минуле міста, яке тягнеться своїм корінням далеко в Середньовіччя. 

                                                                               Брно

Далі їдемо до австрійської столиці Відень. У Adventzit (передріздвяний період) Відень перетворюється на справжній оазис Christkindlmarket (ярмарок дитяти Христа) різдвних ярмарок, яких в місті більше 20-ти. Саме в Відні, на ратушній площі, сяє головна різдвяна ялинка країни, біля якої відбуваються віфлеємські сценки, а в повітрі витають аромати свіжої випічки, смажених ковбасок, гарячого глінтвейну та пуншу. Все це ви відкриєте для себе на оглядовій екскурсії "Відень - місто найстарішого ярмарку Європи"*. 

                                             Різдвяний Ярмарок на Ратушній площі Відня

Також, у вільний час пропонуємо відвідати екскурсію "Шенбрунн - імператорська столиця" (26 €/16  + вхідні квитки) - колишня резиденція самих Габсбургів, в якій ви серед численних пишно вбраних кімнат побачите дзеркальну залу, де маленький Моцарт грав для Марії Терезії та її сім'ї, відвідаєте виставку екіпажів, в якій зібрана колекція карет, сан та інших засобів пересування. І побачите перлину цієї колекції - 4-тонну імператорську карету з розкішною обробкою та позолотою, яку можуть зрушити з місця лише 8 коней. 

                                                                                     Шенбрунн

Після екскурсії у вас буде вдосталь часу, щоб відвідати один з численних різдвяних концертів, які відбуваються практично в кожному соборі Відня та прогулятися ярмарковими рядами, після чого заглянути в кав'ярню Захер на шматочок легендарного торту зі смачною кавою. 
Переїзд до Чехії. Заселення в готель.


3 день (24 грудня) ДРЕЗДЕН. 
Сніданок в готелі. Переїзд в Дрезден.
Оглядова екскурсія Дрезденом з екскурсоводом*. Дрезден, це місто фенікс, яке після цілковитої руйнації під час Другої світової війни постало з руїн і тим самим здивувало весь світ. Більшість історичних будівель збудовано з піщаника - каменю, який з часом чорніє, що додає особливого колориту столиці федеральної землі Саксонії. Під час екскурсії ви побачите Найвищу церкву Німеччини, палац Цвінгер, панно Княжа процесія - фарфорову картину з порцеляни та інші дивовижі цього казкового міста.
В вільний час пропонуємо скористатись нагодою та відвідати Дрезденську картинну галерею (18€/8), в якій зберігається одна з найбільш унікальних колекцій картин у світі. А найбільшим скарбом галереї є "Секстинська мадонна", шедевр Рафаеля.  
І саме в Дрездені ви відчуєте особливий дух Різдва з його церковними хорами та співами колядників, почути які ви зможете відвідавши один з соборів міста. 


Саме в цьому місті проходить славнозвісний Striezelmarket (Штрицельмаркет) - найстаріший в Німеччині й один з найвідоміших в Європі різдвяний ярмарок, який щорічно проводиться тут з 1434 року та займає площу практично всього міста. На Штрицельмаркеті дбайливо дотримуються різноманітних старовинних традицій. Тут ви зможете купити вироби майстрів-ремісників з околиць Дрездену, які славляться по всій Німеччині. 

Штрицельмаркет

Повернення в готель. По дорозі, за давньою німецькою традицією, граємо в Таємного Санту. 


4 день (25 грудня) ПРАГА.
Сніданок в готелі. Виселення. 
Оглядова екскурсія Прагою*. Прага - одне з найкрасивіших міст Центральної Європи, історичний центр якого включений в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Столиця Чехії славиться своєю унікальною середньовічною архітектурою, пам'ятками історії та культури, унікальною атмосферою, смачною кухнею і пивом. Під час екскурсії ви відвідаєте Вальдштейнський замок, найдавніший міст у Празі - Карлів, який опирається на 16 міцних арок і з обох боків укріплений вартовими вежами та інші унікальні архітектурні об'єкти.


У вільний час запрошуємо на екскурсію в Королівські Градчани (20€/10). Празький град - колишня резиденція чеських королів, а нині - президента,  один з чотирьох історичних районів Праги кожна вуличка і будинок якого зберігають в собі багатовікову історію міста. У наші дні Градчани вважається дорогим і престижним районом з помпезними палацами-резиденціями в стилі італійського Ренесансу, однак раніше тут проживали ті, хто обслуговував Град: слуги, конюхи... Саме під час екскурсії ви дізнаєтеся, що стало причиною такої кардинальної переміни та побачите всю цю красу на власні очі. 
А після екскурсії зануримося в різдвяну атмосферу на колоритному празькому ярмарку з його славнозвісними трдельниками та бехерівкою. 



На заході сонця запрошуємо на прогулянку різдвяною Влтавою (45€/40). По Різдвяному прикрашений кораблик проведе нас через одне з найкрасивіших міст Європи в відблисках різдвяних вогнів, супроводжуючи вас ароматами чеських страв. 
І завершити різдвяний тур радимо на одному з місцевих концертів, яких в Празі так багато в цей період: італійські та австрійські камерні виступи не залишать байдужими нікого.

Увібравши все найкраще з різдвяного настрою, що тільки є в Європі ми повертаємося додому.
Проходження вночі чесько-польсько-українського кордону.


5 день (26 грудня) УКРАЇНА.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 7.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі *** або ****;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівником групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
- *Турпакет – загалом 45 €/35 (обов'язкова оплата). 
   В турпакет включено
                - оглядова екскурсія в Кракові;
                - оглядова екскурсія в Брно;
                - оглядова екскурсія в Відні;
                - оглядова екскурсія в Дрездені;
                - оглядова екскурсія в Празі;
- вхідні квитки в музеї, картинні галереї та інші екскурсійні об'єкти;
- прогулянка на кораблику по річці Влтава;
- харчування, не передбачене готелями;
- приватні витрати;
- гарантія від невиїзду - 7€ 

Пільгова ціна для дітей до 12 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".


Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;

Немає коментарів:

Дописати коментар